صفحه اصلی دستور غذا سوپ قارچ خامه ای

سوپ قارچ خامه ای

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

606 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

606 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

سوپ قارچ ، یکی از سوپ های ساده اما لذیذ و بسیار پر طرفدار در تمام کشورهای دنیا می باشد. این غذای خوشمزه که ترکیب فوق العاده ای از قارچ و خامه است، یک غذای بین المللی محسوب می شود. که به عنوان پیش غذایی محبوب در تمام رستوران ها سرو می شود.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای سوپ قارچ خامه ای

250 گرم
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سوپ قارچ خامه ای

1
قارچ ها را بشویید و خشک کنید. نازک برش بزنید. 4 لیوان آب و آبلیمو را در قابلمه بریزید و بجوشانید.
2
قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
3
کره را در قابلمه ذوب کرده و آرد را تفت دهید. آبی که قارچ ها را در آن جوشانده اید به آرامی اضافه کنید و آنها را با آرد مخلوط کنید سپس قارچ ها را اضافه کنید.
4
زرده تخم مرغ را با شیر کاملا زده و کم کم بریزید و به قابلمه اضافه کنید. نمک را اضافه کنید و سپس خامه را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و داغ سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ قارچ خامه ای سوپ قارچ سوپ