گوشت بره با سبزیجات
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,642 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,642 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن
طرز تهیه گوشت بره با سبزیجات
گوشت بره بهعنوان یک گوشت قرمز در نظر گرفته میشود، زیرا دارای سطوح بالایی از میوگلوبین، پروتئینی است که در بافتهای عضلانی حیوانات خاص (مانند گاوها) یافت میشود که هنگامیکه با اکسیژن مواجه میشود، قرمز میشود. این گوشت از نظر علم تغذیه یک منبع بسیار غنی از مواد معدنی، از جمله آهن، روی، کلسیم، سلنیوم، پتاسیم، مس و منیزیم و همچنین ویتامینهای مختلف گروه ب است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه گوشت بره با سبزیجات را همراه با مواد لازم آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای گوشت بره با سبزیجات
1 کیلوگرم
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
4 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
500 گرم
10 عدد (متوسط)
یک مشت
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی گوشت بره با سبزیجات
1
ابتدا گوشت بره را از چربی جدا کنید. با یک چاقوی نازک سوراخ های کوچکی روی آن ایجاد کنید و حبه های سیر پوست کنده و فلفل سیاه را بچینید.
2
سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به اندازه های مساوی خرد کنید.
3
5 لیوان آب را در یک قابلمه بریزید. گوشت بره و سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. کفی که روی آب جمع می شود را با آبکش بردارید.
4
وقتی سبزیجات کمی نرم شدند، آنها را با آبکش بردارید و در بشقاب قرار دهید. پختن را روی حرارت ملایم ادامه دهید تا گوشت نرم شود. نمک را اضافه کنید و بعد از 2-3 دقیقه از روی حرارت بردارید.
5
اکنون گوشت بره را روی سینی فر قرار دهید. همه سبزیجات به جز کلم را دور آن بچینید.
6
باقی مانده آب پخت را در قابلمه صاف کرده و در سینی بریزید. گوشت را در فر با حرارت متوسط بپزید تا قهوه ای طلایی شود. سبزی ها را گاهی برگردانید تا دو طرف آن ها قهوه ای شوند.
7
قارچ ها را تمیز کرده و با کلم در 2 قاشق روغن به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. گوست را در بشقاب سرو قرار دهید و دور آن را با سبزیجات تزیئن کنید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
گوشت بره با سبزیجات
گوشت بره
سبزیجات