کاسرول

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,282 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
55 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,282 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
55 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کاسرول

کاسرول نوعی غذای بین‌المللی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب سیب زمینی پخته با کوفته قلقلی، قارچ و پنیر پیتزا تهیه می‌شود و یک غذای شیک و مجلسی است. امروزه غذا‌های بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذا‌های سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلو‌ها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذا‌ها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذا‌های کشور‌های مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند. در این میان غذا‌های فرانسوی در دنیا بسیار مشهور و پرطرفدار هستند. این غذا‌ها برخلاف غذا‌های ایرانی خیلی زود آماده می‌شوند و نیازی به صرف زمان زیاد ندارند. کاسرول یا کسرول یکی از غذا‌های خوشمزه و مشهور فرانسوی و اروپایی است. در ادامه با آموزش طرز تهیه کاسرول با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای کاسرول

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد
10 عدد
1 قاشق سوپ خوری
4 قاشق غذاخوری (رنده شده)
3 قاشق سوپ خوری
6 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کاسرول

1
گوشت ها را مکعبی خرد کرده و با مارگارین تفت دهید.
2
پیازچه را به قطعات کوچک خرد کنید و به گوشت تفت داده شده اضافه کنید.
3
سیب زمینی و هویج را مکعبی خرد کنید. آن را به همراه نخود فرنگی به گوشت اضافه کرده و کاملا تفت دهید. بعد از اضافه کردن دو لیوان آب روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزید.
4
آرد، ماست و شیر را با هم مخلوط کنید.
5
غذای پخته شده را در کاسه ای بریزید و گوجه فرنگی ها را بصورت حلقه ای خرد کرده و روی آن قرار دهید
6
مخلوط آرد را روی ورقه های گوجه فرنگی بریزید.
7
سپس پنیر چدار رنده شده را روی آن ریخته و در فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کاسرول