گوشت بره
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده17,549 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده17,549 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن
طرز تهیه گوشت بره
گوشت بره گوسفندی، با دارا بود پروتئین بالا یک ماده ی مغذی و مفید محسوب می شود. برای افرادی که دچار کم خونی و ضعف بدنی شدید هستند، استفاده از گوشت بره گوسفندی توصیه می شود. این روزها با پر رنگ تر شدن مباحث طب سنتی در جامعه، مشاهده می کنیم که صاحب نظران این رشته، گوشت بره گوسفندی را به عنوان یکی از سودمندترین انواع گوشت قرمز برای بهبود سطح سلامتی توصیه می کنند.
استفاده از گوشت بره گوسفندی برای افرادی که فعالیت بدنی بالایی دارند و بدن آن ها سوخت و ساز زیادی دارد، ضروری است. در ادامه با آموزش طرز تهیه گوشت بره با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای گوشت بره
3 کیلوگرم
10 عدد
30 عدد
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق غذاخوری
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی گوشت بره
1
ابتدا گوشت بره را بشویید سپس سیر و بادام ها را در گوشت فرو کنید.
2
ماست، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.
3
مخلوط را با استفاده از یک برس روی گوشت بمالید. داخل فر با دمای 175 درجه بدون اضافه کردن آب قرار دهید و بگذارید تا کاملا سرخ شود.
4
سپس یک قاشق مارگارین و شش لیوان آب اضافه کنید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 90 دقیقه دیگر در فر بپزید ، آماده سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
گوشت بره