ماهی کفال
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده3,036 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده3,036 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ماهی کفال
ماهی کفال که از ماهیهای بومی دریاچه وان بزرگترین دریاچه ترکیه تهیه میشود، در سال 2022 با همت اتاق صنایع و بازرگانی استان وان نشانه جغرافیایی دریافت کرد. در تهیه این غذا، اندام های داخلی کفال بدون بریدن سر آن تمیز شده، نمک زده شده و به مدت 10 دقیقه استراحت داده میشود و سپس پخته می شود . این ماهی خوشمزه به صورت گرم و با سبزیجات ارگانیک محلی، لیمو و نان تنوری سرو می شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه ماهی کفال با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای ماهی کفال
1000 گرم
2 عدد
2 عدد
2 عدد
3 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 عدد
3 عدد
5 شاخه
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی ماهی کفال
1
ابتدا ماهی را تمیز کرده و بشویید. آن را در یک صافی قرار دهید و صبر کنید تا آب آن خارج شود.
2
هویج و کدو سبز را نازک برش دهید و پیازها را حلقه حلقه کنید. گوجه فرنگی ها را خلال کنید.
3
ماهی ها را در ظرفی بچینید. سبزیجاتی که تهیه کردید را روی ماهی قرار دهید.
4
سیر پوست کنده، جعفری خرد شده، زعفران، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید.
5
روغن زیتون و آب را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
6
سپس آن را در ظرف سرو قرار دهید و ساقه های پیازچه خرد شده را روی آن بپاشید و با سس مایونز سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ماهی کفال
ماهی