کوفته ترش
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده4,814 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده4,814 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته ترش
کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این کوفته ها، کوفته ترش است. این کوفته با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. مزه این کوفته مشابه مزه کباب ترش است که با گوشت چرخ کرده و رب نارنج تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته ترش در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته ترش
500 گرم
1 جام (معمولی)
دسته (نصف)
1 عدد
3 عدد
3 عدد
4 عدد
2 جام (معمولی)
6 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کوفته ترش
1
ابتدا برنج را بشویید و آبکش کنید. پیاز را رنده کرده و جعفری را ریز خرد کنید.
2
گوشت چرخ کرده، برنج، جعفری، پیاز، 1 عدد تخم مرغ، مقداری نمک و ادویه را در یک کاسه مخلوط کرده و ورز دهید.
3
از مخلوط کوفته ای که آماده کرده اید، کوفته هایی به اندازه فندق درست کنید. در یک کاسه نصف قاشق آرد بپاشید و کوفته ها را در آن بچینید.
4
هویج و سیب زمینی را مکعبی خرد کنید. روغن را در قابلمه ای گرم کنید و هویج و سپس سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
5
آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید. کوفته ها را اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
6
ماست، تخم مرغ های باقی مانده و آرد را در ظرفی با هم مخلوط کنید. آن را کم کم به قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزنید. نمک بپاشید و از روی حرارت بردارید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوفته ترش
کوفته