دسر سیب
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده7,420 کالری
12 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده7,420 کالری
12 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر سیب
سیب یکی از میوههای خوشمزه و پرخاصیت است که در بسیاری از فرهنگها به عنوان یک خوراکی محبوب و مفید شناخته میشود. این میوهی خوشطعم را میتوان در تهیه انواع دسرهای خوشمزه و متنوع به کار برد. از پای سیب کلاسیک تا کرامبلهای ساده، سیب همیشه گزینهای عالی برای اضافه کردن طعم به دسرها است. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر سیب با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دسر سیب
4 عدد
4 قاشق سوپ خوری
1 کیلوگرم
2 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نصف لیوان
1 عدد (متوسط)
1 عدد
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشف غذاخوری
1 لیوان
1 عدد
مراحل آماده سازی دسر سیب
1
مخمر را با 1 قاشق چایخوری شکر و مقداری آب گرم مخلوط کرده و صبر کنید تا حل شود. آرد را در کاسه ای بریزید و وسط آن را گود کنید.
2
مخلوط مایه، آب، شیر، مارگارین ذوب شده، زرده تخم مرغ، پوست لیمو، نیمی از شکر و نمک را اضافه کنید.
3
ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را به شکل گلوله درآورده و به مدت 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید.
4
سیب ها را بشویید و پوست بگیرید و قسمت های هسته آن را جدا کنید. آن را نازک برش دهید و در یک کاسه بریزید تا از تیره شدن آن جلوگیری کنید.
5
کشمش ها را در آب گرم خیس کنید، آبکش کنید و آب آن را خوب بگیرید.
6
خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید. برش های سیب را روی خمیر بچینید، کمی روی هم قرار بگیرند. کشمش، دارچین و باقیمانده شکر را بپاشید.
7
آن را به شکل رول بپیچید و به ورقه های 2 سانتی متری برش دهید.
8
روغن را در تابه گرم کنید. برش هایی را که آماده کرده اید در تابه سرخ کنید. آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن را جذب شود.
9
در صورت تمایل می توانید روی آن ها دارچین و شکر بپاشید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر سیب
سیب