صفحه اصلی دستور غذا سالاد بهار

سالاد بهار

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,076 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,076 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد بهار

سالاد بهار، با طراوت رنگ‌های سبز و گل‌های خوردنی، درست مثل خود فصل بهار است. این سالاد معمولاً ترکیبی از سبزیجات تازه مانند آرگولا، کلم، خرفه، خیار، گوجه و تخم مرغ است. چاشنی سالاد بهار معمولاً یک سس سبک و ملایم است که طعم مواد تازه را برجسته می‌کند؛ مثل سس لیمو و روغن زیتون یا سرکه بالزامیک. سالاد بهار نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است و یک انتخاب عالی برای ناهار یا شام سبک به حساب می‌آید. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد بهار با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای سالاد بهار

1 دسته
1 عدد
3 عدد
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشف غذاخوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 برش (باریک)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 دسته

مراحل آماده سازی سالاد بهار

1
کلم را ریز خرد کنید. نمک بپاشید و بگذارید نیم ساعت بماند. آرگولا و خرفه را بشویید و خرد کنید. پیاز را خرد کرده و خیار را پوست گرفته و خلال کنید و گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید.
2
آرگولا، خرفه، پیاز، گوجه فرنگی و خیار را در یک کاسه بریزید. کلم را با آب فراوان بشویید و آبکش کنید و به سالاد اضافه کنید. آنچوی ها را به قطعات بزرگ برش داده و اضافه کنید.
3
تخم مرغ ها را آبپز کرده و پوست بگیرید. 4 تخم مرغ را به قطعات بزرگ برش دهید و به سالاد اضافه کنید. سس سالاد را با له کردن سیر و مخلوط کردن آن با سرکه، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و سماق آماده کنید.
4
نان را مکعبی خرد کرده و در مارگارین سرخ کنید و به سالاد اضافه کنید. تخم مرغ باقی مانده را به قطعات کوچک خرد کنید، آن را روی سالاد پخش کنید و به آرامی مخلوط کنید.
5
سس سیر و فلفل چیلی را اضافه کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالاد بهار سالاد