صفحه اصلی دستور غذا سوفله قارچ

سوفله قارچ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,299 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,299 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوفله قارچ

سوفله قارچ یه غذای شیک و خوشمزه است که بافت پفکی و سبکی داره. درست کردنش ممکنه یکم نیاز به دقت داشته باشه، ولی نتیجه‌ش ارزشش رو داره. طعم قارچ توی این غذا خیلی خوب حس میشه و می‌تونه یه پیش‌غذای عالی یا حتی یه غذای سبک برای شام باشه. معمولاً سوفله قارچ رو با پنیر  و خامه درست می‌کنند که طعمش رو غنی‌تر می‌کنه. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوفله قارچ با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای سوفله قارچ

200 گرم
2 قاشق سوپ خوری
2 عدد (متوسط)
5 عدد
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشف غذاخوری
1 قاشف غذاخوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سوفله قارچ

1
ابتدا فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. قارچ ها را شسته و نازک برش دهید.
2
روغن زیتون را در تابه گرم کنید. نیمی از سیر و جعفری را اضافه کرده و تفت دهید. قارچ ها را اضافه کنید، تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
3
نمک و فلفل بزنید و یک سوم قارچ ها را به غذاساز اضافه کنید. خامه را اضافه کنید و پوره کنید. آن را در ظرفی بریزید و شیر، 2 عدد تخم مرغ، زرده تخم مرغ، پنیر چدار، کمی نمک و نارگیل را اضافه کنید.
4
مخلوط کنید تا یکدست شود سپس قارچ های رزرو شده و باقیمانده جعفری را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
5
قالب را با کره چرب کرده و مخلوط را بریزید. روی آن را با کاغذ بپوشانید و یک سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود.
6
در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 40-50 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوفله قارچ سوفله قارچ