صفحه اصلی دستور غذا نان شکلاتی

نان شکلاتی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

5,425 کالری
10 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

5,425 کالری
10 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه نان شکلاتی

نان شکلاتی یک دسر یا میان‌وعده خوشمزه است که معمولاً با طعم غنی و دلپذیر شکلات تهیه می‌شود. این نان می‌تواند به صورت کلوچه، کیک یا نان نرم باشد و اغلب از ترکیب آرد، شکر، کره، تخم‌مرغ و شکلات ذوب شده تهیه می‌شود. نان شکلاتی معمولاً به همراه قهوه یا چای سرو می‌شود و گزینه‌ای محبوب برای صبحانه یا عصرانه به شمار می‌رود. می‌توان آن را با تکه‌های شکلات، مغزها یا میوه‌های خشک تزئین کرد تا طعم و بافت بیشتری به آن اضافه شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه نان شکلاتی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای نان شکلاتی

8 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
10 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته
1 عدد
1 قاشف غذاخوری

مراحل آماده سازی نان شکلاتی

1
مخمر را در چند قاشق آب گرم حل کرده و بگذارید بماند. نصف لیوان آرد را روی سطحی بریزید و وسط آن را کمی گود کنید و خمیر مایه را اضافه کنید و ورز دهید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه استراحت کند.
2
آرد باقی مانده، 7 قاشق غذاخوری کره ریز خرد شده، 1.5 فنجان قهوه شکر ، تخم مرغ، وانیل، شیر، نمک و خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید. حدود 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید
3
شکلات را اضافه کنید و خمیر را گرد کنید و بگذارید 2 ساعت در محیط گرم بماند.
4
از خمیری که آماده کردید تکه هایی به اندازه سیب بردارید و با دست کمی صاف کنید.
5
نان هایی که آماده کرده اید را به فاصله های مساوی روی سینی فر که با کاغذ مومی پوشانده اید بچینید. بگذارید 2 ساعت در محیط گرم استراحت کند.
6
فر را با دمای 200 درجه گرم کنید. باقی مانده کره ذوب شده را روی نان ها بمالید. پودر قند باقی مانده را بپاشید و به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. پس از سرد شدن روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
نان شکلاتی نان