فلافل
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,003 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
75 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,003 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
75 دقیقه برای پختن
طرز تهیه فلافل
فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این غذای خوشمزه به چند دلیل از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه می باشد، از دلایل محبوبیت فلافل می توان به سرعت پخت ، قیمت بسیار ارزان و گیاهی بودن آن اشاره کرد. البته به دلیل همین محبوبیت ورژن های بسیاری از فلافل ایجاد شده است، مثلا کسانی که می خواهند فلافل را به صورت کم کالری تر مصرف کنند، می توانند فلافل را به جای سرخ کردن در روغن فراوان درون فر درست کنند.در ادامه با آموزش طرز تهیه فلافل با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای فلافل
1 عدد (بزرگ)
1 کاسه(متوسط)
2 عدد (متوسط)
10 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 جام (معمولی)
مراحل آماده سازی فلافل
1
نخود خشک را در ظرفی بریزید و روی آن را با آب سرد بپوشانید. بگذارید یک شب خیس بخورد.
2
نخودها را آبکش کرده و در قابلمه آب بریزید و به نقطه جوش برسانید.
3
به مدت 5 دقیقه بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزید.
4
صاف کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه در صافی خنک شود.
5
نخود آبکش شده، پیاز، سیر، جعفری، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید سپس آرد را اضافه کنید.
6
مواد را با غذاساز ترکیب کنید.
7
مخلوط را به شکل توپ هایی به اندازه یک توپ پینگ پنگ در آورید.
8
روغن را در قابلمه ای تا 180 درجه حرارت دهید.گلوله های فلافل را به مدت 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
9
گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
فلافل