سالاد فصل

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,709 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,709 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد فصل

سالاد فصل از آن  دسته از سالاد هایی است که بسیار خوشمزه و محبوب ما ایرانی هاست. این سالاد اغلب به علت خوش آب و رنگ بودنش  در بسیاری از مهمانی ها و مجالس استفاده می شود.

با توجه به اسم سالاد فصل شما می توانید این سالاد را با توجه به فصلی که درون آن قرار دارید تهیه کنید. این بدین معناست که، سالاد فصل بهار و سالاد فصل تابستان را باید از خوراکی های با طبع سرد تهیه کنید  و همچنین سالاد فصل پاییز و سالاد فصل زمستان را از سبزیجات و صیفی جات  با طبع گرم تهیه نموده و نوش جان کنید.

شاید به همین دلیل است که بیشتر افراد ترجیح می دهند که برای مهمانی های خود از سالاد فصل برای پذیرایی استفاده کنند، چرا که سالاد فصل را می توان به زیبایی هرچه تمام تر تزیین کرده و از ان لذت برد.در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد فصل با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای سالاد فصل

1 پرس(کوچک)
1 دسته
1 دسته
4 شاخه
1 نصف (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سالاد فصل

1
برگ های کاهو، آروگولا و نعنا را بشویید. کاهو و آروگولا را به صورت نوارهای نازک خرد کنید. پیاز قرمز و تربچه را خلال کنید.
2
پیازچه و جعفری را خرد کنید.
3
موادی که آماده کردید را در یک کاسه سالاد بریزید و مخلوط کنید. هسته های زیتون را جدا کرده و آنها را نازک برش دهید. برش های زیتون و ذرت را به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید.
4
روغن زیتون، آب لیمو، نمک، فلفل سیاه و خردل در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
5
سسی که آماده کردید را روی سالاد بریزید. به آرامی مخلوط کنید. پنیر را مکعبی خرد کرده و روی سالاد بپاشید.
6
روی آن را با برگ نعنا تزیین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالاد فصل سالاد