بورک گوشت چرخکرده و ترهفرنگی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,918 کالری
6 تعداد نفرات
50 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,918 کالری
6 تعداد نفرات
50 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک گوشت چرخکرده و ترهفرنگی
بورک گوشت چرخکرده و ترهفرنگی، غذایی لذیذ و محبوب در منطقه خاورمیانه و بالکان است که با لایههای نازک خمیر یوفکا و ترکیبی خوشعطر از گوشت چرخکرده و ترهفرنگی تهیه میشود. این غذا که هم برای وعدههای اصلی و هم به عنوان پیشغذا مناسب است، با عطر و طعم بینظیر خود، هر ذائقهای را به خود جذب میکند. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک گوشت چرخکرده و تره فرنگی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بورک گوشت چرخکرده و ترهفرنگی
1000 گرم
2 عدد (متوسط)
1 لیوان
250 گرم
1 دسته
2 عدد
2 قاشق سوپ خوری
50 گرم
1 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 فنجان قهوه (کوچک)
1 قاشق چای خوری
100 گرم
مراحل آماده سازی بورک گوشت چرخکرده و ترهفرنگی
1
ابتدا آب ، آرد و کمی نمک را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و حداقل 30 دقیقه بگذارید بماند.
2
تره فرنگی و هویج را تمیز کرده و ریز خرد کنید. یک قاشق روغن را در یک تابه گرم کنید و سبزیجات را به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید.
3
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه هم بزنید و از روی حرارت بردارید. نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
4
پنج تکه خمیر آماده کنید و یک خمیر که 5-6 سانتی متر بزرگتر از قالب پخت است،در قالب چرب شده پهن کنید.
5
شیر، تخم مرغ و روغن باقیمانده را هم بزنید. آن را روی خمیر داخل قالب بریزید. تکههای باقی مانده خمیر را به اندازه قالب پهن کنید. یک خمیر فیلو را روی خمیر داخل قالب قرار دهید، مخلوط تره فرنگی را که آماده کردهاید، پهن کنید و روی آن را با یک خمیر فیلو دیگر بپوشانید.
6
مخلوط تره فرنگی را روی آن قرار دهید و دو خمیر فیلو دیگر را به همین ترتیب قرار دهید و مخلوط را بین آنها پخش کنید.
7
خمیر اضافی را روی بورک جمع کنید . روی آن را با تخم مرغ زده شده برس بزنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای متوسط بپزید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک گوشت چرخکرده و ترهفرنگی
بورک گوشت چرخکرده
بورک ترهفرنگی
تره فزنگی