بشقاب سبزیجات
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,474 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,474 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بشقاب سبزیجات
بشقاب سبزیجات یک غذای خوشمزه و سالم است که می توان آن را به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا حتی دسر سرو کرد. این غذا معمولاً از سبزیجات خام یا پخته شده تشکیل شده است که به صورت جذاب و رنگارنگ در کنار هم قرار گرفته اند. بشقاب سبزیجات می تواند یک راه عالی برای دریافت ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر مورد نیاز بدن باشد. همچنین، این غذا می تواند یک گزینه عالی برای گیاهخواران و وگان ها باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه بشقاب سبزیجات با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بشقاب سبزیجات
2 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
4 عدد (متوسط)
3 شاخه
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
3 جام (معمولی)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 عدد
1 جام (معمولی)
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی بشقاب سبزیجات
1
سیر و جعفری را خرد کنید. کدو سبز را مکعبی خرد کرده و در 2 قاشق روغن سرخ کنید. 1 قاشق پنیر، 1 قاشق چایخوری آرد سوخاری، مقداری سیر، نمک، فلفل سیاه و مقداری جعفری اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
2
بادمجان را مکعبی خرد کنید. روغن باقی مانده را در تابه ای دیگر گرم کنید و بادمجان ها را سرخ کنید. 1 قاشق غذاخوری پنیر چدار، 1 قاشق چایخوری آرد سوخاری، مقداری جعفری، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
3
فلفل قرمز را تفت دهید و پوست آن را بگیرید و خرد کنید. پنیر باقی مانده، آرد سوخاری، سیر و جعفری را اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید.
4
تخم مرغ ، آرد و شیر را با هم مخلوط کرده و 3 عدد پنکیک نازک را در یک تابه پخته و آماده کنید. یک قالب کوچک و عمیق را با کاغذ پخت بپوشانید. مخلوط کدو سبز را بریزید و یک کرپ روی آن قرار دهید.
5
سپس مخلوط بادمجان را بریزید و یک کرپ روی آن قرار دهید و در آخر مخلوط فلفل قرمز را بریزید و دوباره کرپ را روی آن ها قرار دهید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید. در بشقاب سرو زیر و رو کرده روی آن را کنجد بپاشید و با نعنا تزیین کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بشقاب سبزیجات
سبزیجات